Πάρε ξανά τη ζωή στα χέρια σου

Ψυχολογική Υποστήριξη

Παρέχω εξατομικευμένη ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ψυχική τους υγεία.

Παρέχω έναν ασφαλή και εμπιστευτικό χώρο για ενήλικες που αντιμετωπίζουν συναισθηματική δυσφορία, ζητήματα σχέσεων ή άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας. Η προσέγγισή μου είναι θερμή, με ενσυναίσθηση και προσπαθώ να βοηθήσω τους πελάτες μου να επιτύχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία και αποδοχή του εαυτού τους.

Δουλεύοντας συλλογικά, μπορούμε να εξερευνήσουμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σου και να εντοπίσουμε στρατηγικές για τη βελτίωση της συνολικής σου ευημερίας.

Ανακάλυψε τα

Οφέλη

Μια ματιά σε κάποια από τα βασικά οφέλη.

Αυτογνωσία

Ανάπτυξε μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτοαποδοχή.

Διαχείριση

Μάθε στρατηγικές διαχείρισης του στρες και του άγχους .

Ανάπτυξη

Βίωσε μια μεγαλύτερη αίσθηση προσωπικής ανάπτυξης.

Μια ματιά στις

Συχνές Ερωτήσεις

Διάβασε παρακάτω τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πρακτική και τις υπηρεσίες μου και μάθε τις απαντήσεις.

Η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία είναι μια ψυχοκοινωνική παρέμβαση που διερευνά την αλληλεπίδραση μεταξύ σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφοράς. Κύριος στόχος είναι να εφοδιάσει με στρατηγικές αντιμετώπισης έτσι ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος που αισθανόμαστε.

Η διάρκεια των συνεδρίων διαρκεί μια ώρα (60 λεπτά). Αν χρειαστεί περισσότερη ώρα και για να κλείσει η συνεδρία ομαλά, τα 15 πρώτα λεπτά μετά την μια ώρα δεν χρεώνονται. 

Στην πρώτη μας συνάντηση, αρχικά ο στόχος μου είναι να γνωριστούμε, να νιώσεις άνετα και ήρεμα και σε δεύτερο στάδιο να συζητήσουμε το θέμα που σε απασχολεί, να συλλέξω πληροφορίες γύρω από αυτό. Κάτι που ίσως να γίνει και στις επόμενες συνεδρίες, για να έχεις χρόνο να αναφέρεις ότι δεν ανέφερες στην πρώτη συνάντηση.

Έχοντας μια πλήρη εικόνα, θα είμαι σε θέση να αξιολογήσω το πρόβλημα και μαζί να θέσουμε τους στόχους και την θεραπευτική παρέμβαση που θα ακολουθήσουμε.

Σαφώς και υπάρχει. Ο ψυχολόγος τηρεί το απόρρητο στις συνεδρίες και δεν κοινοποιείται τίποτα, ούτε υπάρχει πρόσβαση από τρίτους. Ο μόνος λόγος για να σπάσει το απόρρητο είναι όταν ο ψυχολόγος αντιληφθεί ότι η σωματική ακεραιότητα του πελάτη ή κάποιου άλλου προσώπου ή προσώπων βρίσκεται σε κίνδυνο, είτε κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης θα ενημερωθεί για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά και είναι εφικτό. Με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει ενημέρωση τουλάχιστον μία ώρα πριν από το ραντεβού είτε μέσω μηνύματος, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με ένα τηλεφώνημα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενημέρωση η συνεδρία θα χρεωθεί.
Αν σε περίπτωση η συνεδρία ακυρωθεί απ’ πλευράς μου και δεν είμαι συνεπής στο να ενημερώσω, η επόμενη συνεδρία μας θα είναι δωρεάν.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι

Επικοινωνία

Κάνε το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της ψυχικής σου υγείας. Λάβε απαντήσεις στα ερωτήματα σου και προγραμμάτισε την πρώτη σου συνεδρία.