Εξειδίκευση στη διεξαγωγή ψυχολογικών αξιολογήσεων

Δικαστική και Εγκληματολογική Ψυχολογία

Είτε είσαι συνήγορος υπεράσπισης, δικηγόρος ενάγοντος ή δικαστής, έχω την εμπειρία στο να παρέχω ακριβείς, περιεκτικές και αμερόληπτες ψυχολογικές αξιολογήσεις για να σε βοηθήσω να λάβεις τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Ως δικαστική ψυχολόγος, παρέχω ποικίλες υπηρεσίες που σχετίζονται με νομικά θέματα. Αυτό περιλαμβάνει ψυχολογικές αξιολογήσεις για νομικές υποθέσεις, εκτιμήσεις κινδύνου για άτομα που εμπλέκονται στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης και διαβουλεύσεις για δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες νομικούς.

Έχω εκτενή εμπειρία εργασίας με διάφορους πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων παραβατών, θυμάτων και ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ανακάλυψε τα

Οφέλη

Μια ματιά σε κάποια από τα βασικά οφέλη.

Αξιολογήσεις

Ψυχολογικές αξιολογήσεις και πραγματογνωμοσύνη για νομικές υποθέσεις.

Εξειδίκευση

Εξειδικευμένη εκπαίδευση και εμπειρία στην εγκληματολογική ψυχολογία.

Εκτιμήσεις

Εκτιμήσεις κινδύνου για άτομα που εμπλέκονται στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Μια ματιά στις

Συχνές Ερωτήσεις

Διάβασε παρακάτω τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πρακτική και τις υπηρεσίες μου και μάθε τις απαντήσεις.

Η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία είναι μια ψυχοκοινωνική παρέμβαση που διερευνά την αλληλεπίδραση μεταξύ σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφοράς. Κύριος στόχος είναι να εφοδιάσει με στρατηγικές αντιμετώπισης έτσι ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος που αισθανόμαστε.

Η διάρκεια των συνεδρίων διαρκεί μια ώρα (60 λεπτά). Αν χρειαστεί περισσότερη ώρα και για να κλείσει η συνεδρία ομαλά, τα 15 πρώτα λεπτά μετά την μια ώρα δεν χρεώνονται. 

Στην πρώτη μας συνάντηση, αρχικά ο στόχος μου είναι να γνωριστούμε, να νιώσεις άνετα και ήρεμα και σε δεύτερο στάδιο να συζητήσουμε το θέμα που σε απασχολεί, να συλλέξω πληροφορίες γύρω από αυτό. Κάτι που ίσως να γίνει και στις επόμενες συνεδρίες, για να έχεις χρόνο να αναφέρεις ότι δεν ανέφερες στην πρώτη συνάντηση.

Έχοντας μια πλήρη εικόνα, θα είμαι σε θέση να αξιολογήσω το πρόβλημα και μαζί να θέσουμε τους στόχους και την θεραπευτική παρέμβαση που θα ακολουθήσουμε.

Σαφώς και υπάρχει. Ο ψυχολόγος τηρεί το απόρρητο στις συνεδρίες και δεν κοινοποιείται τίποτα, ούτε υπάρχει πρόσβαση από τρίτους. Ο μόνος λόγος για να σπάσει το απόρρητο είναι όταν ο ψυχολόγος αντιληφθεί ότι η σωματική ακεραιότητα του πελάτη ή κάποιου άλλου προσώπου ή προσώπων βρίσκεται σε κίνδυνο, είτε κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης θα ενημερωθεί για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά και είναι εφικτό. Με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει ενημέρωση τουλάχιστον μία ώρα πριν από το ραντεβού είτε μέσω μηνύματος, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με ένα τηλεφώνημα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενημέρωση η συνεδρία θα χρεωθεί.
Αν σε περίπτωση η συνεδρία ακυρωθεί απ’ πλευράς μου και δεν είμαι συνεπής στο να ενημερώσω, η επόμενη συνεδρία μας θα είναι δωρεάν.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι

Επικοινωνία

Κάνε το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της ψυχικής σου υγείας. Λάβε απαντήσεις στα ερωτήματα σου και προγραμμάτισε την πρώτη σου συνεδρία.